Hoe kan ik betalen in de webshop?

We ondersteunen een aantal betaalmogelijkheden zoals creditcards, iDeal en Paypal. Een overzicht van de verschillende mogelijkheden vindt u op de pagina met betaalmogelijkheden.

Hoe kan ik een aankoop ruilen?

Het kan natuurlijk een keer voorkomen dat u toch niet tevreden bent met uw aankoop of dat u misschien toch niet de juiste maat heeft besteld. Geen probleem, bij Luxe merksokken en accessoires van legzilla.com kun u zonder problemen uw aankoop binnen 14 dagen omruilen. Hoe u dat kunt doen, leest u op de pagina Ruilen en Retourneren.

Hoe wordt mijn aankoop geleverd?

U ontvangt uw aankoop in een envelop of een doos, dit is afhankelijk van de grootte en de hoeveelheid die u heeft besteld. Als uw aankoop in een envelop past, ontvangt u die in principe de volgende dag in uw brievenbus. Als uw aankoop per doos wordt verstuurd, ontvangt u van ons een track&trace code waarmee u uw bestelling kunt volgen op het internet. Meer informatie kunt u vinden op de pagina Bezorgen en Levering.

Kan ik in de webshop veilig betalen?

U kunt in onze webshop veilig betalen. Als u op het moment bent aangekomen dat u gaat afrekenen, wordt er een beveiligde verbinding gestart, u kunt dit zie n in de adresbalk waar https:// in het adres staat.

Wat zijn jullie algemene voorwaarden?

U kunt onze algemene voorwaarden vinden op de pagina Algemene Voorwaarden

Zijn mijn persoonlijke gegevens veilig?
Uw persoonlijke gegevens zijn veilig opgeslagen en worden niet beschikbaar gesteld aan anderen. Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen op de pagina met onze privacy policy.

Ik heb een kortingscode ontvangen, hoe moet ik die gebruiken?

De kortingscode kunt u invoeren tijdens het afrekenen in het winkelmandje. Toets de code in, klik op teopassen. Als u de juiste code heeft ingetoetst, wordt het totaalbedrag aangepast. Hierna kunt u verder gaan met afrekenen.